Byggdi är officielt återförsäljare till Langė

Ett samarbete där Litauisk teknologi möter svensk kvalitet

Vi är stolta över att meddela att Byggdi nu samarbetar med en av Litauens mest erfarna tillverkare av fönster Langė.

Köpa fönster Umeå

Vad kan byggdi erbjuda sina kunder? 

Genom vårt partnerskap med Langė kan vi säkerställa att du som kund får marknadens bästa priser och högsta kvalitet när det gäller fönsterprodukter.Under många år har vi pålitligt använt Langės produkter och känner oss trygga med att leverera deras högkvalitativa produkter till våra kunder.

Varför ska du köpa fönster från Byggdi?

När du beställer dina fönster genom oss får du inte bara marknadens bästa priser och högsta kvalitet, utan även en helhetslösning för ditt projekt. Vi tar hand om allt från mätning till installation och leverans, vilket ger dig en smidig och bekymmersfri upplevelse.

Vilka typer av fönster säljer vi?

PVC fönster Umeå

PVC fönster

PVC-fönster, tillverkade av polyvinylklorid, erbjuder en populär och hållbar lösning för moderna byggnader. Dessa fönster är kända för sin låga underhållskostnad, höga energieffektivitet och utmärkta ljudisoleringsegenskaper. PVC-materialet är resistent mot väderpåverkan, rost och föroreningar, vilket gör dem idealiska för olika klimatförhållanden. Deras mångsidighet tillåter olika designalternativ, och de kan anpassas efter både traditionell och modern arkitektur. PVC-fönster bidrar också till energibesparingar genom att minska värmeförluster. Denna typ av fönster har blivit ett populärt val på grund av dess långvariga prestanda och estetiska möjligheter.

Träfönster Umeå

Träfönster

Träfönster är en tidlös och estetiskt tilltalande lösning som ger en varm och naturlig känsla till varje hem. Deras naturliga skönhet och hållbarhet gör dem till en populär val för många byggnadsprojekt. Träfönster erbjuder god isolering och kan anpassas till olika arkitektoniska stilar. Dessutom ger de möjligheten till mångsidiga ytbehandlingar och färgval för att matcha hemmets karaktär. Trä som material är miljövänligt och förnybart, vilket ökar deras attraktivitet. Genom att kombinera traditionell hantverksskicklighet med moderna prestandaegenskaper har träfönster en lång historia av att vara en favorit inom fönsterdesign.

aluminium fönster

Aluminiumfönster

Aluminiumfönster utmärker sig med sin moderna estetik och hållbara prestanda. Deras slanka och eleganta profil ger en minimalistisk design och tillåter maximalt ljusinsläpp. Aluminium är ett lätt och robust material, vilket gör dessa fönster tåliga och underhållsfria. Deras motståndskraft mot väderförhållanden och korrosion gör dem lämpliga för olika klimat. Aluminiumfönster är också energieffektiva och kan enkelt anpassas till olika arkitektoniska stilar. Denna typ av fönster kräver minimalt underhåll och erbjuder långvarig prestanda, vilket gör dem till ett populärt val för moderna byggnader och renoveringsprojekt.

Vilka är lange ?

Langės produkter utmärker sig genom sin goda kvalitet och prisvärdhet. företaget har lång erfarenhet av tillverkning av fönster och dörrar och erbjuder praktiska och hållbara lösningar vid installation. Under över 10 år har både litauiska och utländska kunder valt företaget. Produktionen av UAB Langė uppfyller europeiska kvalitets- och miljöstandarder, är certifierad och märkt med CE-märkning. Företaget erbjuder upp till 10 års garanti på deras produkter, vilket är ett bevis på deras pålitlighet. Langė strävar efter att inte bara leverera produkter av hög kvalitet utan erbjuder också service efter garantitiden. Langė erfarenhet visar att endast ledande företag överlever på marknaden, och Langė är stolta över att många som köpt fönster eller dörrar från andra leverantörer vänder sig till Langė för hjälp.

Vi har ansvarsförsäkring för er och vår säkerhet!

Du kan få fast pris som inte förändras under renoveringen.

Vi levererar en helthetslösning – från skiss till färdigt projekt 

Hantverkarna är behöriga och certifierade enligt rådande branchstandard.

Du tilldelas en projektledare som också är din kontaktperson under renoveringen

Ring för konsultation