Du kan få fast pris som inte förändras under renovering av ditt badrum.

Vi levererar en helthetslösning – från skiss till färdigt badrum

Hantverkarna är behöriga och certifierade enligt rådande branchstandard.

Du tilldelas en projektledare som också är din kontaktperson under renoveringen

Är det dags att renovera badrummet i Umeå?

Vill du bygga nytt eller dags att renovera badrummet? Byggdi utför badrumsrenoveringar i hela Umeå, både för privatpersoner och företag. Våra kunniga och engagerade hantverkare med öga för detaljer ser till att din badrumsrenovering överträffar förväntningarna. För att garantera en hög kvalitet samarbetar vi med ledande leverantörer.

Vad bör man tänka på när man utför badrumsrenovering?

När man renoverar badrummet finns en hel del som man ska tänka på, val av plastmatte eller kakel och klinkers ,golvvärme är radiator och val av möbler är det några saker som du kan påverka. När det gäller själva utförandet av arbete så är det extremt viktigt att personen som utför arbete har goda erfarenheter av våtrums arbete. Minsta lilla misstak kan leda till stora skador i fastigheten. Vatten kan tränga i sig om man har har utfört ett icke fackmässigt arbete när man lägger tätskiktet eller kakel och klinker kan släppa eller spricka vid dåligt montering.

Plastmatta eller kakel och klinkers?

En fråga som vi oftast får från våra kunder är vilken material ska man använda när man renovera sitt badrum. svaret på frågan är inte enkelt och det beror helt vad som kund man förväntar sig av sitt badrum och vilka krav man har. Om man väljer kakel och klinkers kan man förvänta sig en högre pris jämfört med plastmatta eftersom mytterialkostnad och tiden som krävs för att montera kakel och klinkers är högre jämfört med om man sätter plastmatta. Självklart kan vi guida dig och ge råd och tips om vad som passar bäst för just ditt hus när du väljer att anlita oss för renovering av ditt badrum.

Vilka regler och bestämmelse finns vid renovering av badrum?

boverkets hemsidan kan man läsa lite mer om vilka regler som man ska följa när man bygger ett nytt badrum eller totalrenoverar man sitt badrum.


Dags att renovera badrummet? Hos oss får du professionella hantverkare som bryr sig. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vi har ansvarsförsäkring för er och vår säkerhet!

Call Now ButtonRing för konsultation