Du kan få fast pris som inte förändras under renovering av ditt badrum.

Vi levererar en helthetslösning – från skiss till färdigt badrum

Hantverkarna är behöriga och certifierade enligt rådande branchstandard.

Du tilldelas en projektledare som också är din kontaktperson under renoveringen

Är det dags att renovera badrummet i Umeå?

Vill du bygga nytt eller dags att renovera badrummet? Byggdi utför badrumsrenoveringar i hela Umeå, både för privatpersoner och företag. Våra kunniga och engagerade hantverkare med öga för detaljer ser till att din badrumsrenovering överträffar förväntningarna. För att garantera en hög kvalitet samarbetar vi med ledande leverantörer.

Vad bör man tänka på när man utför badrumsrenovering?

När man renoverar badrummet finns en hel del som man ska tänka på, val av plastmatte eller kakel och klinkers ,golvvärme är radiator och val av möbler är det några saker som du kan påverka. När det gäller själva utförandet av arbete så är det extremt viktigt att personen som utför arbete har goda erfarenheter av våtrums arbete. Minsta lilla misstak kan leda till stora skador i fastigheten. Vatten kan tränga i sig om man har har utfört ett icke fackmässigt arbete när man lägger tätskiktet eller kakel och klinker kan släppa eller spricka vid dåligt montering.

Plastmatta eller kakel och klinkers?

En fråga som vi oftast får från våra kunder är vilken material ska man använda när man renovera sitt badrum. svaret på frågan är inte enkelt och det beror helt vad som kund man förväntar sig av sitt badrum och vilka krav man har. Om man väljer kakel och klinkers kan man förvänta sig en högre pris jämfört med plastmatta eftersom mytterialkostnad och tiden som krävs för att montera kakel och klinkers är högre jämfört med om man sätter plastmatta. Självklart kan vi guida dig och ge råd och tips om vad som passar bäst för just ditt hus när du väljer att anlita oss för renovering av ditt badrum.

Vilka regler och bestämmelse finns vid renovering av badrum?

boverkets hemsidan kan man läsa lite mer om vilka regler som man ska följa när man bygger ett nytt badrum eller totalrenoverar man sitt badrum.


Dags att renovera badrummet? Hos oss får du professionella hantverkare som bryr sig. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vi har ansvarsförsäkring för er och vår säkerhet!

Renovera badrum i Umeå

Att renovera badrummet kan vara ett stort projekt som kan förbättra både funktionaliteten och utseendet på ditt hem. Men innan du börjar, är det viktigt att planera noga och överväga dina val noggrant. Här är några viktiga steg att följa när du planerar din badrumsrenovering.

Steg 1: Planera och bestäm ditt budget

Innan du börjar renovera badrummet, bör du sätta en budget och bestämma vad du vill uppnå med din renovering. Tänk på vad som är viktigt för dig när det gäller badrummet, såsom mer förvaring, en större dusch eller ett badkar. När du har bestämt vad du vill uppnå, kan du börja planera din renovering och undersöka kostnaderna för olika material och arbete.

Steg 2: Designa ditt nya badrum

När du har bestämt din budget och vad du vill uppnå med din renovering, bör du designa ditt nya badrum. Fundera på vilken typ av stil du vill ha, om du vill ha en större dusch eller badkar, vilka apparater du vill ha och hur mycket förvaringsutrymme du behöver. Tänk också på belysningen och vilken typ av golvmaterial som passar bäst för ditt nya badrum.

Steg 3: Välj dina material

När du har bestämt ditt nya badrumsdesign, är det dags att välja dina material. Tänk på vilka material som passar din stil och budget, såsom kakel, golv och badkar. Ta också hänsyn till hållbarhet, lätt underhåll och rengöring.

Steg 4: Riva och förbereda

Innan du börjar installera ditt nya badrum, måste du riva och förbereda det gamla badrummet. Detta innebär att ta bort de gamla badkar, dusch och kakel. Det är viktigt att ta bort allt gammalt material och se till att ytan är slät och jämn innan du börjar installera det nya badrummet.

Steg 5: Installera VVS

Efter att ha förberett ytan, är det dags att installera dina nya VVS-föremål, såsom badkar, toalett och handfat. Se till att du följer tillverkarens instruktioner och att du anlitar en certifierad VVS-installatör för att installera rören och andra VVS-komponenter.

Steg 6: Installera kakel och golv

Efter att ha installerat VVS-föremålen, är det dags att installera kakel och golv. Detta innebär att mäta och markera var varje kakel ska placeras och säkra dem på plats med kakellim. När kaklet är på plats, installerar du golvet med hjälp av lim eller klämmor.

Steg 7: Installera belysning och tillbehör


Våra samarbetspartner i Umeå

Ring för konsultation