Du kan få fast pris som inte förändras under renoveringen.

Vi levererar en helthetslösning – från skiss till färdigt projekt 

Hantverkarna är behöriga och certifierade enligt rådande branchstandard.

Du tilldelas en projektledare som också är din kontaktperson under renoveringen

Fasadmålning i Umeå snabbt och enkelt

När det är dags att måla om ditt hus vill du ha en bra målare, Vi har erfarenhet från flera fasadmålningar i Umeå. Ingen vill anlita en amatör för att måla sitt hus. Du behöver någon som vet vad de gör. Men det finns många företag där ute som påstår sig veta vad de gör men som inte gör det på riktigt. Det enda sättet du kan vara säker på är att hitta någon med referenser och recensioner på tidigare jobb. Vi på Byggdi är övertygad om att kan utföra en fackmässigt och bra målning av ditt hus i Umeå så den kan hålla i många många år.

Vad kostar det att måla om fasaden?

Det finns många faktorer som påverkar priset på målning av fasaden, hur underlaget ser ut, om det finns väldigt mycket skärpning samt vilken typ av  färg du väljer för att måla ditt hus. 


När är det bäst att måla?

Det bästa tiden för att måla huset är början av sommaren eller slutet av sommaren. Väldigt torra väderförhållande eller regninga dagar är ingen bra tid att måla huset. Torrkan gör att färgen torkas snabbt och hinner inte härdas ordentlig detta kan leda till att färgen kan släppa lättare i framtiden. Om det regnar ute är fuktigheten är väldigt högt är ingen bra tid heller att utföra målning. Regn kan tvätta bort att försvaga färgen.


Behöver du hjälp med målning? Hos oss får du professionella hantverkare som bryr sig. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vi har ansvarsförsäkring för er och vår säkerhet!

Ring för konsultation