Du kan få ett fast pris som inte förändras under bygge av altan eller uterum.

Vi levererar en helthetslösning – från skiss till färdig projekt

Hantverkarna är behöriga och certifierade enligt rådande branchstandard.

du tilldelas en projektledare som också är din kontaktperson under renoveringen

Vi bygger altan eller uterum efter dina önskemål i Umeå

Det finns inga standardlösningar för ett perfekt uterum – Vi skräddarsyr varje altan enligt kundens önskemål, krav och behov.Vi har byggt många altan och uterum i Umeå och har lång erfarenhet av träarbete. Våra skickliga hantverkare utformar din altan eller uterum på bästa möjliga sätt. 

Behöver man bygglov för att bygga uterum i Umeå?

Ett uterum är en tillbyggnad som kan behöver bygglov så tänk på att vara ute i god tid. Läs mer om hur du ansöker om bygglov hos  Umeå kommun.Såklart hjälper vi dig även med bygglov om det skulle behövas. När du planerar för altanbygget så är det även viktigt att tänka på hur altanen kommer att ligga i förhållande till solen. I alla våra altanuppdrag tar vi hänsyn till barnvänligheten och använder därför endast speciella spikar.

Vad kostar det att bygga trädäck?

Vi erbjuder fast pris eller timpris för din altanbygge.När man bygger altan eller rum finns det många saker som man måste tänka på så att man inte får problem i framtiden. Man måste bearbeta grunden ordentlig och täcka marken under altanen på ett professionellt sätt så man inte får problem med oönskade växter i framtiden. Vilken typ av spik eller skruv man använder är också en viktigt detalj som man måste ta hänsyn till. Skruv eller spiken man använder vid bygge av altan måste vara rostfri så att de inte börja rosta efter ett tag.

Är det dags att bygga altan? Hos oss får du professionella hantverkare som bryr sig. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vi har ansvarsförsäkring för er och vår säkerhet!

Ring för konsultation