Du kan få fast pris som inte förändras under renovering av ditt badrum.

Vi levererar en helthetslösning – från planering till flyttstädning 

Hantverkarna är behöriga och certifierade enligt rådande branchstandard.

Du tilldelas en projektledare som också är din kontaktperson under renoveringen

Behöver du hjälp med byggstädning i Umeå?

Byggdi erbjuder byggstäd i Umeå. Denna tjänst behöver du som kund om du gör ett större projekt som innebär stora renoveringar som total  renovering av lägenhet eller  bygga nytt.

Vad ingår en byggstäd?

Arbetet omfattar avlägsnande av damm, smuts och skräp från alla ytor. I de flesta fall ansvarar byggföretaget också för att städa upp efter att hantverkarna har avslutat sitt arbete. Detta kan omfatta dammsugning, sopning och fönsterputsning.

I vissa fall kan du också behöva anlita ett separat företag för attrengöra fönstren. Fönstren bör rengöras innan byggnationen avslutas, så att byggdamm inte skadar dem.

Vi använder vanligtvis olika metoder för att rengöra ytor. Några vanliga tekniker är att använda en dammsugare, en kvast, en mopp eller en trasa. De kan också använda en särskild rengöringslösning för att avlägsna svår smuts.


Vad kostar det att utföra byggstäd?

I mindre projekt kostar det inget att städa efter sig men om du har ett större projekt kan välja anlita oss som för städning efter och under arbetet. Priset beror på storleken på yta samt hur omfattande  renoveringen är. Vi lämnar kostnadsfritt offert vid begäran.

Behöver du hjälp med byggstädning? Hos oss får du professionella hantverkare som bryr sig. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vi har ansvarsförsäkring för er och vår säkerhet!

Ring för konsultation