Du kan få fast pris som inte förändras under renoveringen.

Vi levererar en helthetslösning – från skiss till färdigt projekt 

Hantverkarna är behöriga och certifierade enligt rådande branchstandard.

Du tilldelas en projektledare som också är din kontaktperson under renoveringen

Är det dags för Köksrenovering i Umeå?

Köksrenovering är vår specialitet, Vi har renoverat hundratals kök genom året och fått väldigt bra feedback från våra kunder. Att byta kök kräver skicklighet och hantverk. Många tror att köksmontering är enkelt att utföra och vem som helst kan utföra jobbet men så är inte verkligheten. Ett kök måste passa in och komplettera lägenheten eller huset på bästa sätt, man måste se efter kundens behov och önskemål och ta fram det kök som passar bäst för kunden.

Behöver man bygglov för att byta eller göra köksrenoveringar?

I de flesta fall behöver man inte ansöka om bygglov eller anmäla till kommunen när man renoverar befintlig kök. Om man ändrar användning av köket till något annat kan det behövas anmälning till kommunen.

Vad kostar Köksrenovering?

Kostnaden på köksrenovering varierar beroende på vilken typ av kök man väljer. Väljer man en standard kök kan man räkna med materialkostnad upp till 100000kr och arbetskostnad ca 50000kr, har man en större kök och väljer man dyrare vitvaror och kök kan kostnaden blir högre. Du kan kolla upp olika typ av kök hos  Ikea eller andra köksleverantör för att få en ungefärligt priside för materiellt. Det man ska veta är att man också spara pengar genom att välja bra kök och vitvaror som drar mindre ström, i längden kan man tjäna tillbaka pengarna på energikostnaden samt kökets hållbarhet.

Behöver du hjälp med Köksrenovering? Hos oss får du professionella hantverkare som bryr sig. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vi har ansvarsförsäkring för er och vår säkerhet!

Call Now ButtonRing för konsultation