Du kan få fast pris som inte förändras under renoveringen.

Vi levererar en helthetslösning – från skiss till färdigt projekt 

Hantverkarna är behöriga och certifierade enligt rådande branchstandard.

Du tilldelas en projektledare som också är din kontaktperson under renoveringen

Vi renoverar din lägenhet efter dina önskemål i Umeå

Med oss får du en pålitlig partner som är med dig hela vägen, från första idé till slutresultat. Smidigt, enkelt och tryggt.

Hantverkare för lägenhetsrenovering

För att minimera tiden som renoveringen kommer att ta, samt för att säkerställa att det blir korrekt utfört, kan man ta hjälp av kunniga hantverkare från Byggdi. Det finns många skickare som huvudsakligen jobbar med att renovera lägenhet. Även om man vill göra en hel del själv, är det ofta bra att anlita proffs när det kommer till el, vvs, el eller våtrum. Den som vet med sig att det är en komplett renovering som väntar, kan med fördel kontakta Byggdi i Umeå. Det kan ofta gå att få respons på sina planer och en uppskattning om hur man kan förenkla eller tänka.


Renovering av lägenheten påverkar värdet på din bostad

Att renovera lägenheter är någonting som kan påverka  värderingen på din lägenhet ordentligt. På så vis kan man se renoveringen som ett sätt att säkra och investera för eventuell försäljning i framtiden. Renovering kan vara nödvändigt i vissa fall för att få en lägenhet som håller standarden och därmed en eventuell försäljning kan blir mycket lättare.

Behöver du hjälp med Lägenhetsrenovering? Hos oss får du professionella hantverkare som bryr sig. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vi har ansvarsförsäkring för er och vår säkerhet!

Ring för konsultation