Du kan få fast pris som inte förändras under renoveringen.

Vi levererar en helthetslösning – från skiss till färdigt projekt 

Hantverkarna är behöriga och certifierade enligt rådande branchstandard.

Du tilldelas en projektledare som också är din kontaktperson under renoveringen

Stambyte i Umeå för Brf, Fastighetsägare och villaägare

Alla rör behöver bytas ut någon gång. Gamla rör i en fastighet är som en tickande bomb som när som helst kan gå sönder och skapar stora problem. ingen stamrenovering är sig lik. Boende i bostadsrättsföreningar och ägare till fastigheter har olika behov och påverkas till olika grad. Vi på Byggdi har många duktiga medarbetare och kan hjälpa till med allt från projektplanering till att utföra ett stort stambyte i din fastighet.Vi har många års erfarenhet och kan garantera en effektiv och tryggt process från start till färdigställt projekt, dessutom helt kvalitetssäkrat

Vad kostar stambyte ?

Att byta stam kan kosta en del, detta på grund av att stambyte är en tidskrävande och ibland komplicerade arbete att utföra. Men oftast det löna sig med stambyte om man låter gamla stamar ligga kvar i fastigheten tar man stora risk som kan leda till stora kostnader i framtiden. Vad en stambyte kostar beror oftast på storlek på fastigheten, hur många badrum, toalett och kök finns i fastighet och i mindre sträcka av materialval. 


Behöver du hjälp med stambyte? Hos oss får du professionella hantverkare som bryr sig. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vi har ansvarsförsäkring för er och vår säkerhet!

Ring för konsultation