Du kan få fast pris som inte förändras under renoveringen.

Vi levererar en helthetslösning – från skiss till färdigt projekt 

Hantverkarna är behöriga och certifierade enligt rådande branchstandard.

Du tilldelas en projektledare som också är din kontaktperson under renoveringen

Takrenovering , lägga nytt tak i Umeå

Det finns flera anledningar till att göra en takrenovering. Och i många fall räcker det med en renovering, istället för att lägga nytt tak.

Det kommer en tid då ditt tak måste få en ordentlig översyn. Och om det inte gått för långt, är en takrenovering den absolut bästa presenten du kan ge ditt tak. Men när ska du egentligen renovera ditt tak?


När är det dags att byta taket?

Så här kan du avgöra om det är dags för en takrenovering. Om du har en vind, kan du gå upp och titta efter fukt eller läckage. Även om resten av huset är känns torr, så kan fukt uppstå på vinden, vilket i förlängningen betyder att ditt hus löper stor risk att bli fuktskadat. Gör en besiktning av både vinden och taket för att hitta eventuella skador som behöver åtgärdas, för det kan du kontakta oss på Byggdi i Umeå.Om man kan se att mossan fått fäste på ditt tak måste detta snarast möjligast åtgärdas. Mossan håller fukt i sig och detta kan leda till att hela undertaket blir skadad.


Takmålning

Med en takmålning kan du ge taket nytt liv och dessutom ge taket mer livslängd. En takmålning förutom att fräschar upp ditt tak och ser bra ut ger en högre skydd med impregnerande egenskaper, som håller mossa och lav borta samtidigt som dess vattenavvisande egenskaper stärks väsentligt. För att måla ditt tak i Umeå kan du vända dig till oss på Byggdi.


Vad kostar det att byta tak?

Kostnaden på takbyte påverkas av storleken på tak. Ju större tak man har ju mer kommer kostnaderna att hamna på. en annan sak som påverkar slutpriset är vilken typ av tak man väljer vi på Byggdi kan montera Lertegel,Betongtegel, Takpapp och takplå


Behöver du hjälp med Takrenovering? Hos oss får du professionella hantverkare som bryr sig. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vi har ansvarsförsäkring för er och vår säkerhet!

Call Now ButtonRing för konsultation