Du får ett fast pris som inte förändras under projektets gång.

Vi levererar en helthetslösning – från skiss till färdigt Attefallshus

Hantverkarna är behöriga och certifierade enligt rådande branchstandard.

Du tilldelas en projektledare som också är din kontaktperson under renoveringen

Bygga attefallshus i Umeå?

Byggdi i Umeå erbjuder nyckelfärdig Attefallshus eller Friggebo till förmånliga priser.Hos oss får du hjälp med allt från ritningar till nyckelfärdigt attefallhus . Vi planerar tillsammans med dig som kund om hur du vill att ditt nya attefallhus ska se ut och när och hur du vill ha det levererat. Sedan tillverkar vi grunderna till huset och levererar ett nyckelfärdigt hus inom den bestämda tidsramen. Priser från 540 000 kronor (inklusive moms) och uppåt. Byggdi värdesätter kvalitén på jobbet samtidigt försöker vi pressa priserna så mycket det bara går utan att påverka kvalitén.

Nyckelfärdiga Attefallshus Hög kvalitet – Låga priser i Umeå

Den nya  lagen tillåter att man som husägare, utan bygglov, bygger en ny byggnad på upp till 30 kvadratmeter, har det blivit lättare att utöka boytan hemma. Det kan handla om behov av ett extra gästrum, utökat förrådsutrymme eller ett första lägenhet för tonåringen – möjligheterna som Attefallshusen medför är oändliga.

Varför ska du välja Byggdi?

Flexibilitet – vi bygger husen efter dina behov och efter dina önskemål

 Kvalitén   – Äkta svensk kvalitet från grunden. Långsiktiga byggen med hållbara material.

Frihet – välj mellan en rad olika modeller och designa dem in i minsta detalj

Helhetslösning  – Vi hjälper dig genom hela vägen från start till färdig attefallshus

Välj bra kvalitet från början

När det kommer till att bygga den nya byggnader på din tomt är det viktigt att det görs med på rätt sätt, god känsla och medvetenhet för den omkringliggande miljön och val av bra material kan göra ditt bygge till det du har drömt om. Man vill gärna att en ny byggnad ska passa in i den befintliga miljön och passa bra ihop tillsammans med de nuvarande byggnaderna.Vi på Byggdi i Umeå hjälper dig hela vägen från att rita din nya attefallshus till nyckelfärdigt attefallshus.

Alla typer av kunder

Oavsett om du är en privatperson eller ett företag eller annan typ av organisation kan vi på Byggdi hjälpa dig. Vi vet allt som är värt att veta om Attefallshus och ser till att hitta en lösning som är passar för just dina behov. Vi har stor erfarenhet av branschen och av att jobba med många olika typer av kunder vilket gör oss till bästa samarbetspartners för såväl mindre som stora kunder. Det är viktigt för oss som företag att kunna vara flexibla för att snabbt och smidigt kunna hjälpa våra olika kunders olika behov på bästa sätt.


Går du i tankarna om ett Attefallshus? Hos oss får du professionella hantverkare som bryr sig. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vi har ansvarsförsäkring för er och vår säkerhet!

Ring för konsultation