Våra byggtjänster i Umeå

Byggdi i Umeå är ett byggföretag som erbjuder byggtjänster till både privatpersoner och företag.

Behöver du hjälp med ditt bygg projekt i Umeå? Anlita oss på Byggdi. Vi utför byggarbete i Umeå med omnejd

Lägenhetsrenovering

Byggdi utför lägenhetsrenoveringar i Umeå, Vi gör all från att lägga nytt golv till målning och köksrenovering i din lägenhet.

Altan & uterum

Behöver du bygga altan eller uterum? Kontakta oss på Byggdi för kostnadsfritt offert. Vi kan bygga altan och uterum till förmånliga priser Umeå.

Tak renovering

Taket är en av de viktigaste delarna i din byggnad. Vi utför takbyte snabbt och enkelt i Umeå. Vi kan lägga plåttak, tegeltak, Papptak, Betongpannor samt Shingeltak

Fasadmålning

Fasaden måste måste underhållas kontinuerligt och målning av fasaden när det behövs är extremt viktigt. Vi utför alla typer av målning på din fastighet.

badrum

Badrumsrenoveringar är vår specialitet, vi utför alla typer av renoveringar på ditt badrum. kakel och klinkers eller plastmatta på

badrummet utförs av våra skickliga hantverkare.


Attefallshus

Att bygga altan kan vara nödvändigt när familjen växer eller varför inte som extra inkomstkälla? Byggdi är ett byggföretag i Umeå som kan bygga ditt dröm attefallshus. Vi tar på oss totalentreprenad av ditt bygge från ritningar till nyckelfärdig attefallshus.

Gjutning

Vi på Byggdi har lång erfarenhet av gjutning. Betongarbete är extremt viktigt att görs på korrekt sätt för att hålla i många år. Vi kan gjuta grund till ditt nybygge eller gjuta nytt golv till din garage.

Stambyte

Gamla stam är en tickande bomb i fastigheten som när som helst kan orsaka stora problem och vattenskador. Låt oss på Byggdi ta en titt på avloppssystem och gör en bedömning om du ska byta stam snart eller inte.

Ny bygge

Vi på Byggdi kan bygga ditt drömhus. Vi kan leda din projekt från start till nyckelfärdig hus som du kan flytta in och bo med din familje i många år. Vi kan hjälpa dig med ritningar, bygglovsansökningar samt hela byggprocessen. 

Fönsterbyte

Fönster är husets ögon och förutom att nya och snygga fönster förändrar ditt hus utseende påverkar den även energi förbrukningen i din fastighet. Vi kan montera nya fönster med svenskstandard i din fastighet till fast pris.


stenläggning

Att lägga sten kräver skicklighet och erfarenhet. Man måste förbereda marken på bästa sätt för att kunna lägga sten som kan hålla länge utan att den sjunker eller gå sönder på grund av dåligt underlag. Vi på Byggdi har många år erfarenhet av stenläggning.

köksrenovering

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiamVi har ansvarsförsäkring för er och vår säkerhet!

Ring för konsultation